Δευτέρα, 22 Σεπτεμβρίου 2014 19:16

Συμμετοχή Αρχηγού ΓΕΑ στο Συμπόσιο Αρχηγών Αεροποριών του ΝΑΤΟ

Σκοπός του Συμποσίου ήταν η ενδυνάμωση των σχέσεων μεταξύ των Πολεμικών Αεροποριών του ΝΑΤΟ και η αμοιβαία κατανόηση κοινών θεμάτων και προκλήσεων που αυτές αντιμετωπίζουν. Σκοπός του Συμποσίου ήταν η ενδυνάμωση των σχέσεων μεταξύ των Πολεμικών Αεροποριών του ΝΑΤΟ και η αμοιβαία κατανόηση κοινών θεμάτων και προκλήσεων που αυτές αντιμετωπίζουν.

Ο Αρχηγός του Γενικού Επιτελείου Αεροπορίας, Αντιπτέραρχος (Ι) Ευάγγελος Τουρνάς, συμμετείχε στο Συμπόσιο Αρχηγών Αεροποριών του ΝΑΤO (ΝΑΤΟ Air Chiefs Symposium - NACS), που έλαβε χώρα στο Ramstein, στην Ο.Δ. Γερμανίας και στις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής, από το Σάββατο 13 έως και το Σάββατο 20 Σεπτεμβρίου 2014.

Σκοπός του Συμποσίου ήταν η ενδυνάμωση των σχέσεων μεταξύ των Πολεμικών Αεροποριών του ΝΑΤΟ και η αμοιβαία κατανόηση κοινών θεμάτων και προκλήσεων που αυτές αντιμετωπίζουν.

Μεταξύ των θεμάτων που συζητήθηκαν ήταν η παρούσα γεωπολιτική κατάσταση στην Ουκρανία και στη Μέση Ανατολή, οι δυνατότητες των αεροπορικών δυνάμεων της Συμμαχίας καθώς και θέματα εκπαίδευσης και ασκήσεων μεταξύ των συμμαχικών δυνάμεων.

Κάντε Like στη σελίδα μας στο facebook και ακολουθείστε μας στο Twitter