Προβολή άρθρων κατά ημερομηνία: Κυριακή, 29 Μαρτίου 2015
Write on Κυριακή, 29 Μαρτίου 2015 Κατηγορία ΛΕΦΕΔ

Μήνυμα εθελοντισμού και προσφοράς έστειλε η Λέσχη Εφέδρων Ενόπλων Δυνάμεων – Παράρτημα Ηρακλείου, συμμετέχοντας στη δράση που οργάνωσε το Φόρουμ "Οδηγούμε με Ασφάλεια" την Κυριακή, 29 Μαρτίου, στο ενετικό λιμάνι της πόλης.

2 lefed koules

Πρόκειται για μια εθελοντική πρωτοβουλία, στο πλαίσιο της οποίας οι συμμετέχοντες φρόντισαν για τον καθαρισμό του ενετικού λιμένα, γύρω από το φρούριο του Κούλε, αλλά και του λιμενοβραχίονα, καθημερινού τόπου συνάντησης και περιπάτου χιλιάδων Ηρακλειωτών αλλά και επισκεπτών.

4 lefed koules

Παράλληλα, με τη στήριξη του Οργανισμού Λιμένος Ηρακλείου, έγινε υποβρύχιος και επιφανειακός καθαρισμός του ενετικού λιμανιού, όπως επίσης και εργασίες συντήρησης προκειμένου να βελτιωθεί αισθητικά η εικόνα της περιοχής.

1 lefed koules

Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΛΕΦΕΔ Ηρακλείου ευχαριστεί όλα τα μέλη του τοπικού παραρτήματος που συμμετείχαν!

Τι είναι η ΛΕΦΕΔ

Η ΛΕΦΕΔ είναι μια προσπάθεια συνειδητοποιημένων εφέδρων αξιωματικών και οπλιτών, Ελλήνων πολιτών που ενδιαφέρονται για την ανάπτυξη και ενίσχυση των μεταξύ αυτών αναπτυχθέντων κατά τη διάρκεια της στρατιωτικής θητείας σχέσεων, δεσμών και ιδεών και ιδίως η καλλιέργεια του εθελοντισμού, της φιλοπατρίας, της πειθαρχίας και του αλτρουισμού επ' ωφελεία των ενόπλων δυνάμεων και της εθνικής αμύνης της Πατρίδας. Η Λέσχη Εφέδρων Ενόπλων Δυνάμεων είναι σύλλογος αναγνωρισμένος στον οποίο τα μέλη έχουν καταθέσει τους ΑΣΜ τους.
Ειδικά στον τομέα της Πολιτικής Προστασίας, η ΛΕΦΕΔ είναι γνωστό πως έχει ενεργό παρουσία σε όλη τη χώρα, οπουδήποτε κι αν απαιτηθεί, καθώς τα μέλη της συμμετέχουν ενεργά σε επιχειρήσεις έρευνας και διάσωσης μετά από ατυχήματα ή θεομηνίες. Επίσης η Λέσχη μετέχει σε εκδηλώσεις κοινωνικού χαρακτήρα, όπως αναδασώσεις, εθελοντική αιμοδοσία, συμμετοχή στις κατασβέσεις πυρκαγιών (Αριθμός Μητρώου Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας 21/2007) κλπ.

ΛΕΦΕΔ Ηρακλείου - Τρόποι επικοινωνίας:
e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Τηλ: 6906777528
Σελίδα στο facebook:
ΛΕΦΕΔ Ηρακλείου
Σελίδα στο twitter:
twitter.com/lefedirakleiou