Τετάρτη, 07 Οκτωβρίου 2015 11:00

Tactical Combat Rescue - Τακτική Διάσωσης Μάχης: Ένα μοναδικό βιβλίο από τη Meducation

Στο βιβλίο αυτό, το οποίο είναι πρωτόγνωρο για τα ελληνικά δεδομένα, έχουν προστεθεί 36 νέες σελίδες με συνολικά 20 πρακτικές δεξιότητες πρώτου ανταποκρινόμενου μάχης. Στο βιβλίο αυτό, το οποίο είναι πρωτόγνωρο για τα ελληνικά δεδομένα, έχουν προστεθεί 36 νέες σελίδες με συνολικά 20 πρακτικές δεξιότητες πρώτου ανταποκρινόμενου μάχης.

Η πρώτη αναθεωρημένη έκδοση του βιβλίου της Meducation με τίτλο "Τακτική Διάσωσης Μάχης" κυκλοφορεί ήδη στην Ελλάδα και περιλαμβάνει όλες τις απαραίτητες διασωστικές ενέργειες που γίνονται κατά τη μάχη σύμφωνα πάντα με τα διεθνή πρωτόκολλα του CoTCCC/DoD.

Στο βιβλίο αυτό, το οποίο είναι πρωτόγνωρο για τα ελληνικά δεδομένα, έχουν προστεθεί 36 νέες σελίδες με συνολικά 20 πρακτικές δεξιότητες πρώτου ανταποκρινόμενου μάχης.

Το συγκεκριμένο βιβλίο συνοδεύει τους εκπαιδευόμενους στο σεμινάριο της Meducation με τίτλο "Tactical Combat Rescue - TCR (Basic and Advanced)".

2 meducation

Στοιχεία βιβλίου:
Τίτλος: "Tactical Combat Rescue - Τακτική Διάσωσης Μάχης"
Σελίδες: 102
ISBN: 978-618-80873-2-3
Εκδοτικός Οίκος: Meducation, GR

3 meducation

Η Meducation

Η Meducation ιδρύθηκε το 2012 και παρέχει εκπαιδευτικά προγράμματα για πολίτες, σώματα ασφαλείας, ένοπλες δυνάμεις, επαγγελματίες υγείας και εταιρείες. Προσφέρει μια σειρά από βασικά και εξειδικευμένα σεμινάρια πρώτων βοηθειών μεγάλου εύρους στον προνοσοκομειακό χώρο. Εκπαιδεύει ομάδες ατόμων αλλά και μεμονωμένα άτομα, μέσα από μια σειρά πιστοποιημένων σεμιναρίων, αναγνωρισμένων από διεθνείς επιστημονικούς φορείς.

Η εκπαιδευτική ομάδα αποτελείται από ένα τμήμα εξειδικευμένων εκπαιδευτών στις πρώτες βοήθειες (εκπαιδευτές ενηλίκων, εκπαιδευτικοί, εκπαιδευτές ΛΑΕΚ κλπ.) που στην πλειοψηφία τους είναι έμπειροι επαγγελματίες υγείας (ιατροί, νοσηλευτές, μαίες και διασώστες) και φέρουν εκπαιδευτικούς τίτλους διεθνών εκπαιδευτικών οργανισμών.

Κάντε Like στη σελίδα μας στο facebook και ακολουθείστε μας στο Twitter

Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 07 Οκτωβρίου 2015 00:25