Δευτέρα, 07 Σεπτεμβρίου 2015 09:57

Εκπαίδευση του Πολωνικού F-16 Demo Team ... δια χειρός Ανδρουλάκη!

Η Πολωνική αεροπορία μάλιστα σχεδιάζει το δικό της Demo Team αυτή την εποχή με την βοήθεια της Ελληνικής Πολεμικής Αεροπορίας! (Copyright: Grzegorz Marciniak) Η Πολωνική αεροπορία μάλιστα σχεδιάζει το δικό της Demo Team αυτή την εποχή με την βοήθεια της Ελληνικής Πολεμικής Αεροπορίας! (Copyright: Grzegorz Marciniak)
Γράφει ο Γιώργος Λαμπράκης

Η συνεργασία της ελληνικής Πολεμικής Αεροπορίας με την αντίστοιχη της Πολωνίας είναι συνεχείς τα τελευταία χρόνια και ειδικά από την εποχή που η χώρα του πρώην ανατολικού μπλοκ πέρα σε στον ... αστερισμό των δυτικών αεροσκαφών παραλαμβάνοντας τα μαχητικά F-16.

Οι συνεκπαιδεύσεις των δύο αεροποριών είναι ενδεικτικές του κλίματος που έχει διαμορφωθεί, ενώ οι συνεχόμενες συμμετοχές της Ομάδας Αεροπορικών Επιδείξεων Μεμονωμένου Αεροσκάφους F-16 Ζευς της ΠΑ στις αεροπορικές επιδείξεις που πραγματοποιούνται τα τελευταία χρόνια έχουν κερδίσει τον θαυμασμό των Πολωνών.

Η Πολωνική αεροπορία μάλιστα σχεδιάζει το δικό της Demo Team αυτή την εποχή με την βοήθεια της Ελληνικής Πολεμικής Αεροπορίας! Ρόλο εκπαιδευτή στα "μυστικά" των αεροπορικών επιδείξεων με το "Γεράκι" της Lockheed Martin έχει αναλάβει ο Επισμηναγός (Ι) Γιώργος Ανδρουλάκης, ο οποίος βρίσκεται στην Πολωνία.

Μάλιστα, οι πολωνοί συνάδελφοί του Έλληνα Eπισμηναγού "ανέβασαν" και τις πρώτες στο facebook!

1 andr pl

2 andr pl

Κάντε Like στη σελίδα μας στο facebook και ακολουθείστε μας στο Twitter

Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 07 Σεπτεμβρίου 2015 21:07