Σάββατο, 18 Ιουνίου 2022 12:52

Εκδηλώσεις τιμής και μνήμης για τον Ήρωα Υποσμηναγό (Ι) Νικόλαο Σιαλμά (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

Επιμνημόσυνη δέηση και κατάθεση στεφάνων στο Ακρωτήριο Σιαλμάς. Επιμνημόσυνη δέηση και κατάθεση στεφάνων στο Ακρωτήριο Σιαλμάς.

Την Παρασκευή 17 Ιουνίου 2022, πραγματοποιήθηκε, στο Ακρωτήριο Σιαλμάς, στη νήσο Άγιος Ευστράτιος, παρουσία του Υφυπουργού Εθνικής Άμυνας, κ. Νικόλαου Χαρδαλιά, ως Εκπροσώπου της ελληνικής Κυβέρνησης, επιμνημόσυνη δέηση και κατάθεση στεφάνων, στο πλαίσιο των εκδηλώσεων τιμής και μνήμης για τον Υποσμηναγό (Ι) Νικόλαο Σιαλμά.

Στην τελετή παραβρέθηκαν ο Αρχηγός του Γενικού Επιτελείου Αεροπορίας (ΓΕΑ), Αντιπτέραρχος (Ι) Θεμιστοκλής Μπουρολιάς, ως εκπρόσωπος του Αρχηγού του Γενικού Επιτελείου Εθνικής Άμυνας, Στρατηγού Κωνσταντίνου Φλώρου, μέλη της οικογένειας, οι τοπικές πολιτειακές και θρησκευτικές Αρχές, αντιπροσωπείες Αξιωματικών των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας, καθώς και μέλη Ενώσεων Αποστράτων Αξιωματικών.

tn 1 1

tn 2 1

tn 3 768x512

Φέτος συμπληρώνονται τριάντα (30) χρόνια από τον θάνατο του Υποσμηναγού (Ι) Νικόλαου Σιαλμά, ο οποίος έχασε τη ζωή του κατά τη διάρκεια διατεταγμένης αποστολής αναχαίτισης τουρκικών μαχητικών F-16, που είχαν εισέλθει παράνομα στο FIR Αθηνών.

tn 10

tn 12

tn 5

Κάντε Like στη σελίδα μας στο facebook και ακολουθείστε μας στο Twitter