Τετάρτη, 19 Μαΐου 2021 11:48

Κρανιδιώτης - Γενοκτονία Ποντίων: Καλύτερο μνημόσυνο ο αγώνας ενάντια στον τουρκικό ισλαμοφασισμό

Σήμερα τιμούμε την μνήμη των 353.000 αδελφών μας Ποντίων, ψυχές που θέρισε η τουρκική βαρβαρότητα στην διάρκεια της Γενοκτονίας του Ποντιακού Ελληνισμού. Σήμερα τιμούμε την μνήμη των 353.000 αδελφών μας Ποντίων, ψυχές που θέρισε η τουρκική βαρβαρότητα στην διάρκεια της Γενοκτονίας του Ποντιακού Ελληνισμού.

Δήλωση του Προέδρου της ΝΕΑΣ ΔΕΞΙΑΣ, κ. Φαήλου Κρανιδιώτη για την Γενοκτονία των Ποντίων:

"ΤΡΑΝΤΕΛΛΕΝΟΙ
Σήμερα τιμούμε την μνήμη των 353.000 αδελφών μας Ποντίων, ψυχές που θέρισε η τουρκική βαρβαρότητα στην διάρκεια της Γενοκτονίας του Ποντιακού Ελληνισμού.
Μαζί με τα θύματα όμως τιμούμε και τους Αετούς του Αντάρτικου του Πόντου.
Διότι ο Πόντος, αν και εγκατελειμμένος, δεν έπεσε αμαχητί, σε βουνά και σπηλιές τα παληκάρια του απέδειξαν πως είναι τρανοί Έλληνες.
Καλύτερο μνημόσυνό τους η προσήλωσή μας στον αγώνα ενάντια στον τουρκικό επεκτατισμό και ισλαμοφασισμό και στην αναγνώριση από την ίδια την Τουρκία του εγκλήματος κατά της ανθρωπότητας που τέλεσε και αρνείται με θράσος και η συντριβή των μηχανισμών της Γενοκτονίας, που παραμένουν αλώβητοι, μαζί με τους εγχώριους δοσίλογους και απολογητές του γενοκτονικού τουρκισμού, που παραμένει εχθρός της Ανθρωπότητας".