Πέμπτη, 05 Δεκεμβρίου 2013 10:39

Αγώνες Τοξοβολίας Ενόπλων Δυνάμεων και Σωμάτων Ασφαλείας

Τους αγώνες διοργανώνει το Γενικό Επιτελείο Αεροπορίας με τη συνδρομή της Ελληνικής Φιλάθλου Ομοσπονδίας Τοξοβολίας, υπό την εποπτεία της Γραμματείας του Ανώτατου Συμβουλίου Αθλητισμού Ενόπλων Δυνάμεων (ΑΣΑΕΔ). Τους αγώνες διοργανώνει το Γενικό Επιτελείο Αεροπορίας με τη συνδρομή της Ελληνικής Φιλάθλου Ομοσπονδίας Τοξοβολίας, υπό την εποπτεία της Γραμματείας του Ανώτατου Συμβουλίου Αθλητισμού Ενόπλων Δυνάμεων (ΑΣΑΕΔ).

Τo Σάββατο 7 Δεκεμβρίου 2013, θα διεξαχθούν οι αγώνες Τοξοβολίας των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας για το έτος 2013, στην αίθουσα αθλοπαιδιών "Δαίδαλος " της Σχολής Ικάρων, στην Αεροπορική Βάση Δεκέλειας, στο Τατόι.
Τους αγώνες διοργανώνει το Γενικό Επιτελείο Αεροπορίας με τη συνδρομή της Ελληνικής Φιλάθλου Ομοσπονδίας Τοξοβολίας, υπό την εποπτεία της Γραμματείας του Ανώτατου Συμβουλίου Αθλητισμού Ενόπλων Δυνάμεων (ΑΣΑΕΔ).
Η τελετή έναρξης των αγώνων θα γίνει στις 10:00. Τους αγώνες έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν το προσωπικό των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας.

Κάντε Like στη σελίδα μας στο facebook και ακολουθείστε μας στο Twitter